Днів
Годин
Хвилин
Секунд

7-ма Міжнародна виставка машин, обладнання та технологій для гірничодобувної, вугільної та будівельної промисловості

Зустрінемось після перемоги! • Україна • Запоріжжя • ВЦ «Козак Палац»

Бразилія думає над видобутком копалин в Україні

news
За інформацією від прес-служби Державної служби геології і надр
У повідомленні прес-служби Державної служби геології і надр (Держгеонадра) за підсумками робочої зустрічі т.в.о. голови відомства Олега Кирилюка з радником посольства Бразилії в Україні Еліо Калдас заявили, що "Бразилія висловила зацікавленість в обговоренні можливих проектів з розробки корисних копалин в Україні".
 
Для реалізації цих планів представники держав домовилися про продовження діалогу на рівні експертів, завданням яких стане визначення конкретних проектів, які можуть бути реалізовані спільними зусиллями.

У Держгеонадра додали, що під час розмови керівник українського геологічного відомства надав бразильським партнерам інформацію про мінеральні ресурси нашої країни, а також розповів про процедури і практики розробки родовищ, реформах, що спрощують інвестування в розробку копалин.
 
Як підкреслюють у відомстві, інтерес бразильської сторони до викопних в Україні є дуже хорошим маркером, що кваліфіковані інвестори проявляють інтерес до нашої держави, оскільки Бразилія - ​​дуже успішна держава в сфері співпраці з провідними світовими компаніями з видобутку корисних копалин.