Днів
Годин
Хвилин
Секунд

7-ма Міжнародна виставка машин, обладнання та технологій для гірничодобувної, вугільної та будівельної промисловості

Зустрінемось після перемоги! • Україна • Запоріжжя • ВЦ «Козак Палац»

5-7 жовтня пройшла виставка «MiningWorld Ukraine 2021»

news
5-7 жовтня, в Запоріжжі, у виставковому центрі «Козак Палац» пройшла шоста виставка «MiningWorld Ukraine 2021». В цьому році було представлено 54 компанії та 85 брендів з 7 країн світу - Туреччини, Китаю, Німеччини, США, Великобританії, Польщі та, звісно, України.
5-7 жовтня пройшла виставка «MiningWorld Ukraine 2021»
Серед них: Caterpillar, Liebherr, JCB, SANY, Epiroc, NKMZ, Scania, Sandvik, METCO, Flowex, CFT, Hidromek, Deutz, MAZ, Zitron, XCMG, Koppern, Dalgakiran, Geoplast, Son-Mak та інші.

Учасники виставки представили гірничодобувну, будівельну, дорожню спецтехніку, а також рішення для пошуку і розвідки корисних копалин, обладнання для оптимізації процесів на підприємствах, системи очищення води і повітря і багато іншого.

Велика кількість техніки від провідних виробників заповнила майданчик перед виставковим залом. Тут можна було побачити екскаватори, бульдозери, ковшові і фронтальні навантажувачі, автогрейдери, скрепери, великовантажні самоскиди, вантажівки, підйомне устаткування, бурові установки, машини для будівництва доріг і мостових переходів.

Однією з центральних складових успішного виставкового проекту і додатковою причиною для його відвідування вже багато років є форум надрокористувачів «Надра - драйвер економічного розвитку України», в рамках якого щорічно проходять обговорення з представниками профільних державних служб і міністерств.

В ході проведення круглого столу всі експерти, провідні фахівці та представники компаній мали можливість не тільки обговорити проблематику гірничодобувної сфери, а й дізнатися про законодавчі зміни, способах стимулювання інвесторів для роботи на місцях, знайти шляхи вирішення спірних проблем і визначити перспективи розвитку мінерально-сировинної бази країни.

Учасникам, відвідувачам та партнерам дякуємо за те, що приєднались до проекту цього року.

Детальний звіт про виставку буде доступний на початку листопада.

Виставка MiningWorld Ukraine щорічно проводиться на початку жовтня в Запоріжжі, виставковому залі «Козак Палац».

Попередні дати 2022 року: 4-6 жовтня.

До зустрічі в наступному році!