Днів
Годин
Хвилин
Секунд

7-ма Міжнародна виставка машин, обладнання та технологій для гірничодобувної, вугільної та будівельної промисловості

Зустрінемось після перемоги! • Україна • Запоріжжя • ВЦ «Козак Палац»

Вітаємо нового учасника виставки - компанію "Резинопласт"!

news
ВИГОТОВЛЕННЯ І ВИРОБНИЦТВО ГУМОТЕХНІЧНИХ ВИРОБІВ, формові І неформові ГТВ
резинопласт-лого.jpg
Підприємство ТОВ «Резинопласт» (стенд Е-2-4) випускає високоякісні гумові патрубки систем охолодження радіаторів, бризковики, втулки, манжети, кільця, прокладки, грязес'емнікі, сальники, пильовики, чохли, діафрагми, мембрани, семяпроводи, бандажі, ворушилки, грибки для ремонту шин, вкладиші, рукава високого тиску РВД, напірні і газові, шланги поливальні, кисневі і ацетиленові, техпластина, скребки гумокордові для снігоприбиральної техніки, лежачі поліцейські - ІДН, ЛП500 і ЛП650, суцільнолиті преміум-класу високоміцні шини, гума "Delasso" для навантажувачів, шнур і профіль гумовий ущільнювач будь-якої складності, ущільнення і ущільнювачі гумові, силіконові температуростойкостью і маслостойкие вироби, подушки - п'яти гумові на лапу автопод'меніка, кийок гумова "Тонфа", люки гумокордові, кришка і корпус люка для оглядових колодязів (водопровідних, каналізаційних, теплових, телефонних), обгумовані деталі, гумові амортизатори, подушки і буфери гумові, суміші сирі гумові силіконові і багато іншого. ГТВ гумовотехнічні вироби - представлені на нашому сайті в великому асортименті, а чого немає в наявності виготовимо на замовлення клієнта!


 
На даний момент у нашого підприємства склалися дуже тісні відносини з споживачами наших виробів по всій Україні, а також за кордоном. У числі основних наших споживачів заводи, які виготовляють гідравлічну апаратуру і використовують гумові вироби ГТВ для застосування в автомобілебудуванні, верстатобудуванні, машинобудуванні, будівництві, сільському господарстві, нафто-газової, гірничо-шахтної і навіть в оборонній промисловості.
 
Маючи саме новітнє обладнання в руках і величезний досвід роботи за плечима, ми здатні зробити для вас неможливе! Ставши одним з наших клієнтів, вибравши наші послуги, ви отримаєте індивідуальний підхід до вирішення всіх ваших завдань! Якщо ви хочете налагодити виробництво цих деталей у нас на підприємстві - зверніться в конструкторський відділ для прорахунку вартості прес-форми.
 
Не виключено що потрібна Вам деталь або виріб, вже виготовлялася на нашому виробництві або навіть є на оперативному складі - що може значно прискорити терміни виготовлення і постачання необхідної продукції і виробів.
 
Підприємство ТОВ «Резинопласт» надає послуги по всій Україні та здійснює поставки своєї продукції в будь-яке місто України, зокрема в такі міста як Дніпропетровськ, Київ, Запоріжжя, Одеса, Харків, Львів, Херсон, Вінниця, Маріуполь, Кременчук, Житомир, Мелітополь, Чернігів, Чернівці, Миколаїв, Луцьк, Полтава, Суми, Волинь, Рівне, Хмельницьк та багато інших міст і навіть ми здійснюємо поставки гумотехнічної продукції нашого виробництва таких країн як Німеччина, Польща, Білорусь, Грузія, Молдова, Азербайджан, Казахстан, та джікістан, країнам ближнього і далекого зарубіжжя і Балтії. Одна з найважливіших цілей підприємства - це поставки нашої продукції в країни Європейського союзу.

Детальінше на сайті