Днів
Годин
Хвилин
Секунд

7-ма Міжнародна виставка машин, обладнання та технологій для гірничодобувної, вугільної та будівельної промисловості

Зустрінемось після перемоги! • Україна • Запоріжжя • ВЦ «Козак Палац»

Держгеонадра продали спецдозволу на користування надрами на 18 млн гривень

news
Держгеонадра при прозорих аукціонах реалізували чотири ділянки надр на суму близько 18 мільйонів гривень. Про це йдеться на сайті відомства.
Надрокористувачам запропонували ділянки з покладами кварцового піску, підземних мінеральних лікувально-столових вод, піщано-гравійної сировини.

Найвищу ціну за Колмацьку ділянку, що надається з метою геологічного вивчення та дослідно-промислової розробки кварцового піску, запропонувало ПП "Таргет Актив". Ціна продажу лота виросла в 148 разів - зі стартовою 20 236 гривень до трьох мільйонів. Участь в аукціоні взяли шість компаній.

Ціна за родовище "Свалява-1" (свердловина № 4) виросла в 46 разів - із 204 807 до 9, 500 100 гривень. За право добувати підземні мінеральні лікувально-столові води змагалися 6 учасників аукціону, перемогу здобула ФОП Танінець Надія Іллівна.

Спеціальний дозвіл на родовище Молниця, що надається з метою видобутку піщано-гравійної сировини, отримає ФОП Батир Діана Анроніківна. Вона запропонувала найвищу ціну за лот - 5,16 мільйона гривень, що в 10,5 разів дорожче за стартову.

Також на електронних торгах була продана ділянка надр Рина, де розташована свердловина №1997. Перемогу здобуло українсько-грузинське ТОВ "Чарти".

Лоти, торги за якими сьогодні не відбулися, будуть виставлені повторно протягом трьох робочих днів.

Джерело