Днів
Годин
Хвилин
Секунд

7-ма Міжнародна виставка машин, обладнання та технологій для гірничодобувної, вугільної та будівельної промисловості

Зустрінемось після перемоги! • Україна • Запоріжжя • ВЦ «Козак Палац»

В Києві відбулось засідання Комітету Роботодавців України з питань надрокористування

news
Підготовка головної виставки гірничодобувної і вугільної промисловості країни MiningWorld Ukraine 2018 – набирає обертів! MiningWorld Ukraine - перший майданчик в Україні, який дозволяє учасникам заявити про свою продукцію і технології цільовій аудиторії практично з усього світу, залучити інвесторів, і укласти вигідні контракти.
маининг.jpgЩорічно в тематичних розділах виставки представляють новітні технології, обладнання та техніку для видобутку і збагачення всього, що знаходиться в надрах.
 
Представники MiningWorld Ukraine регулярно відвідують важливі заходи галузі і спілкуються з ключовими представниками та експертами гірничодобувної і вугільної промисловості України.
 
12 квітня в Києві відбулося засідання Комітету Федерації Роботодавців України з питань надрокористування. В ході змістовних виступів учасників засідання, серед яких представники бізнесу, профільних асоціацій та органів виконавчої влади були розглянуті наступні питання:
  • Результати роботи Комітету у 2017 році та пріоритети діяльності на 2018 рік;
  • Проблемні питання отримання спеціальних дозволів на користування надрами;
  • Перспективи розвитку законодавчої бази в сфері надрокористування в 2018 році;
  • Пропозиції, що стосуються стимулювання переробки сировини в продукцію з високою доданою вартістю на території України.
 
Керував ходом засідання Шеветовський Валентин Валентинович - Голова комітету з питань користування надрами Федерації роботодавців України, Голова наглядової ради ПрАТ "Харківський плитковий завод" ТОВ "Керамічна група" Голден Тайл.
 
У роботі Комітету брав активну участь керівник проекту «MiningWorld Ukraine» - Юрій Геннадійович Єршов.
 
Детальніше про засідання читайте на сайті Федерації Роботодавців України
 
Гірничодобувна і вугільна промисловість України перебуває в стадії реформування. Майданчик MiningWorld Ukraine є ефективним інструментом комунікації всіх учасників ринку, обговорення питань модернізації гірничо-промислового комплексу України в рамках ділової програми та, звичайно ж, нових можливостей для розвитку бізнесу учасників виставки.
 
Нагадуємо, що головна подія 2018 року в сфері видобутку корисних копалин - Міжнародна виставка обладнання, спеціальної техніки та технологій MiningWorld Ukraine відбудеться з 10 по 12 жовтня на території виставкового центру «КиївЕкспоПлаза»
 
Ласкаво просимо!