Днів
Годин
Хвилин
Секунд

7-ма Міжнародна виставка машин, обладнання та технологій для гірничодобувної, вугільної та будівельної промисловості

Зустрінемось після перемоги! • Україна • Запоріжжя • ВЦ «Козак Палац»

Північний ГЗК направив 291 млн грн на оновлення кар'єрної техніки

news
Комбінат придбав 11 двигунів, комплектуючі та обладнання для капітального ремонту самоскидів
Північний ГЗК направив 291 млн грн на оновлення кар'єрної техніки

Північний гірничо-збагачувальний комбінат (ПівнГЗК) з початку 2021 направив 291 млн грн на оновлення кар'єрної техніки гірничо-транспортного цехів. Про це йдеться в повідомленні на сторінці «Метінвест Кривий Ріг» в Facebook.
 

На ПівнГЗК проходить реалізація масштабної програми з відновлення кар'єрної техніки - автосамоскидів, навантажувачів, бульдозерів.
 

«Капітальні ремонти машин здійснюють з періодичністю в п'ять років при відпрацюванні двигуна від 22 до 25 тис. мотогодин», - підкреслюється в повідомленні підприємства.

Комбінат придбав 11 двигунів внутрішнього згоряння КТА-50С, комплектуючі та обладнання для капітального ремонту автосамоскидів в цехах.
 

Після відновлення вийшов на лінію гусеничний бульдозер Komatzu для будівництва доріг в Первомайському кар'єрі. Північний ГЗК провів заміну модуля силової передачі, гідравлічної системи, робочого обладнання. Підприємство в рамках ремонту відновило ходову частину машини.
 

Як повідомляв GMK Center, на початку 2021 року Північний ГЗК міняв двигуни в автосамоскидах БелАЗ. Тоді на ремонт гірської техніки комбінат направив 12 млн грн.

Північний ГЗК - одне з найбільших гірничо-збагачувальних підприємств в Європі. Комбінат входить до групи «Метінвест», основні акціонери - СКМ (71,24%) і група компаній «Смарт-холдинг» (23,76%).