Днів
Годин
Хвилин
Секунд

7-ма Міжнародна виставка машин, обладнання та технологій для гірничодобувної, вугільної та будівельної промисловості

Зустрінемось після перемоги! • Україна • Запоріжжя • ВЦ «Козак Палац»

Новий учасник виставки - представник компанію Doosan Infracore в Україні - тов «Індустрія Техногрупп

news
Doosan Infracore - виробника дорожньо-будівельної та кар'єрної техніки.
750x100_2017.png
Повна інформація про те, яку техніку компанію представить на виставці MiningWorld Ukraien2018 дивіться в ролику.


Doosan входить в п'ятірку найбільших світових виробників спецтехніки та об'єднує в собі різноманітні бренди, такі як Bobcat, Moxy, Montabert, Geith, Tramac і, власне, Doosan - спадкоємець компанії Daewoo Heavy Industry:

Після того, як Doosan самостійно розробляє свою першу модель екскаватора в 1985 році, компанія створює свою власну лінійку моделей важкої будівельної техніки. Надалі компанія присвоює кожному типу техніки свою серію і розвиває, оптимізує і покращує гусеничні екскаватори серії DX, колісні екскаватори серії DX-W, фронтальні навантажувачі серій DL і DISD, кар'єрні самоскиди з зчленованою рамою серії DA і міні-екскаватори серії DX-Z.

Також, Група Doosan вже більше 100 років виробляє широкий асортимент обладнання для різноманітних сфер: компоненти для ядерної енергетики, двигуни для корабельно будівельної галузі, верстати для обробки металу, системи зрошення, генератори, обладнання та комплектуючі для повітряних компресорів, системи освітлення та ін.

Фахівці розташованого в Норвегії підрозділи Doosan Moxy розробили оригінальні технології для кар'єрних самоскидів з шарнірним зчленуванням, необхідних як для розробки кар'єрів так і на будівельних майданчиках. Серед інновацій підрозділи - унікальна задня підвіска у вигляді тандемной візки з одним диференціалом, завдяки якій зведена до мінімуму втрата потужності і гарантований постійний контакт коліс з грунтом.

Bobcat є передовим виробником компактного обладнання для будівництва, сільського та комунального господарств, а так само для гірничодобувної галузі. Компанія спеціалізується на виробництві телескопічних навантажувачів, компактних навантажувачів і екскаваторів.

Ось уже понад 50 років Geith визнана світовим лідером в розробці і виробництві посилених ковшів, бистрос'емов (quick-capler) і іншого, необхідного обладнання для будівництва, знесення і гірничодобувної промисловості.

Протягом 35 років Tramac підтримує репутацію постачальника надійних і високоякісних гідравлічних молотів для будівельної та кар'єрної техніки.

Montabert (Франція) є світовим лідером технологічно передових гідромолотів і ударників, які використовуються в гірничодобувній і будівельній промисловості. Саме компанії Montabert приписують розробку першого в світі гідравлічного молота в 1960-х роках. Сьогодні Montabert продовжує стимулювати ринок інноваціями за рахунок збільшення ефективності своєї продукції і розширення асортименту додаткового обладнання до спецтехніки.

Техніка Doosan перевірена мільйонами клієнтів по всьому світу і сотнями наших співвітчизників!
 
Офіційним і ексклюзивним представником Doosan Infracore є Група компаній «Індустрія», яка об'єднує під своїм початком Сервісний центр обслуговування, точки продажів, базу ремонту і, звичайно ж, найкращих представників по всій Україні.


001_1450x1080.jpg