Днів
Годин
Хвилин
Секунд

7-ма Міжнародна виставка машин, обладнання та технологій для гірничодобувної, вугільної та будівельної промисловості

Зустрінемось після перемоги! • Україна • Запоріжжя • ВЦ «Козак Палац»

«Суха Балка» вклала 20 млн грн на оновлення парку гірничої техніки.

news
Рудник придбав бурову установку Epiroc Boomer T1D та шахтний самоскид Derui.
«Суха Балка» вклала 20 млн грн на оновлення парку гірничої техніки.
Рудник «Суха Балка» у рамках інвестиційної програми з впровадження самохідних машин у виробництві вклав 20 млн грн на оновлення парку гірничої техніки. Про це йдеться у прес-релізі підприємства.

Підприємство придбало прохідницьку бурову установку Epiroc Boomer T1D та шахтний самоскид Derui.
Установка призначена для вузьких підземних виробок та тунелів. Це високошвидкісна та маневрена машина, яка має високий дорожній просвіт. Робоче місце оператора обладнане захистом від випадання гірської маси, системою автоматичного пожежогасіння та потужною оптикою.

Самоскид Derui – 20-тонна вантажівка, що володіє необхідними характеристиками для проведення робіт у вузьких тунелях. Машина відрізняється рухливістю, маневреністю та надійністю. Звільнення кузова самоскида провадиться за лічені хвилини. Це дає змогу значно прискорити робочий процес.

На руднику «Суха Балка» відбувається планомірний перехід на сучасну самохідну техніку, яку випускають виробники гірських машин зі світовим ім'ям. Її використання дозволяє нам досягати нового рівня механізації виробництва, а також підвищувати безпеку праці наших співробітників, які працюють у підземних умовах», – наголосив Віталій Баш, гендиректор компанії DCH Steel, що управляє.

Рудник «Суха Балка» спеціалізується на видобутку залізняку підземним способом при потужності близько 3,1 млн т на рік. До складу рудника входять шахти «Ювілейна» та ім. Фрунзе.
Як повідомляв GMK Center, за підсумками 2021 року копальня «Суха Балка» наростила випуск товарної залізняку на 5,6% порівняно з 2020 роком – до 2,7 млн ​​т.


 
Джерело: https://gmk.center/news/suhaya-balka-vlozhila-20-mln-grn-v-obnovlenie-parka-gornoj-tehniki/